Hakkımızda

Hakkımızda

ATASUV AMERİKAN VE AVRUPA 4X4 TAMİR BAKIM ONARIM

22 Yıllık Tecrübemiz,Uzman Kadromuz ve iş ortaklarımızla Hizmetinizdeyiz…

Günümüzde hızla gelişen teknoloji her alanda yenilenmeyi, çağdaşlaşmayı gerektirmektedir. Bu düşünceden yola çıkan ATASUV 100 m² lik kapalı alana sahip iş yerimizde araçların tüm modellerinde orijinal Yedek Parça – Kaporta – Boya – Motor – Mekanik – Elektrik – Elektronik ve oto yıkama hizmetleri ile ATASUV Otomotiv olarak, alanında uzman iş ortaklarımızla kaliteli hizmet sunma , müşteri memnuniyeti sağlama konusundaki itibarıyla desteklenen deneyimi ile hızlı ve güvenli hizmet vermekteyiz.

İş yerimizde tüm branşlarda orijinal makina ve cihazlarımız mevcuttur. ATASUV olarak orijinal ve muadil yedek parça ve işçilikte müşterilerine hizmet vermekten memnuniyet duyarız. İşyerimizde otomobilinizin tüm hizmetleri (Yedek parça, motor, mekanik, kaporta, boya, Elektrik Elektronik) kendi bünyesinde hızlı, pratik orjinal ve temiz bir şekilde hizmet verilmektedir. Hasarlı araçlarınızdaki sigorta hasar bildirimi, hasar dosya takibi tarafından yapılmaktadır.

Arıza teşhisi servis hizmetinin en önemli parçasıdır. Son yıllarda üretilen tüm araçlarda bulunan arıza teşhis bağlantısı ile aracın kendi yönetim sisteminde dahil olunarak okunan bilgiler ile araç üzerinde hiçbir müdahalede bulunmadan aracın arızasını tespit etmek mümkün olmaktadır. Bu sistem ile gereksiz parça değişimi ve zaman kaybı önlenip hizmetinin verimi arttırılmıştır.

anlaşmalı çekici aracımız, uzman ekibimizle 7 gün 24 saat kesintisiz servis hizmeti vermektedir.ATASUV olarak müşterilerimize özel hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

AYRICA TÜM MARKA VE MODEL ARAÇLARINIZINDA KAPORTA – BOYA İŞLEMİNİ SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.

NEDEN ATASUV OTOMOTİV
Çünkü;

22 yıllık deneyimli kadromuz ve iş ortaklarımızla

Güveniliriz, müşterilerimiz bizimle çalıştıkları için artık müşterimiz değil dostumuz olur.

NEDEN ATASUV
Yeni araçlar genellikle iki yıl garantili olduğu için yetkili servise götürülür. Araç yeni olduğundan dolayı periyodik bakımlar (yağ ve balata değişimi vs.) dışında ciddi bir arıza ihtimali fazla olmaz. Garanti kapsamında olan araçlar yetkili servislere gitmesi ayrıca tavsiye edilir.

ATASUV OTOMOTİV dostlarını memnun edebilmek için her zaman uzman personel ile çalışır. Sadece ATASUV OTOMOTİV yekililerinin değil bütün personelin de tek amacı araç sahibi dostlarının %100 memnuniyetidir. Personelimiz her zaman bu anlayışla görev ve hizmetinin başındadır. İşini yaparken her daim dostlarımızın maddi ve manevi olarak koruyup kollanması düşüncesi ile çalışır.

İşte bu anlayışla ve araç sahibi dostlarımızın bize verdiği sonsuz güven ve destekle sürekli büyüyerek uzman kadromuzla araç sahibi dostlarımıza hizmet vermekteyiz.

İş tecrübemize güven duyrdukları ve destek verdikleri için bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.

ATASUV OTOMOTİV